Lærer: Bestil QTI til din klasse her

Brug din licens til QTI-vejledning i din klasse

Når din leder er blevet certificeret og skolen tilknyttet til QTI-målingen, kan du som lærer udfylde formularen til højre. 

Inden for en uge sender vi dig en mail med links, som sender dig ind til din unikke QTI-test bestående af følgende:

  • Et link til et spørgeskema indeholdende 32 spørgsmål om, hvordan du helst vil være som klasseleder i den konkrete klasse, dette er altså din idealprofil. 
  • Et link til spørgeskemaet indeholdende 32 spørgsmål om, hvordan du ser dig selv som klasseleder i den konkrete klasse lige nu, dette er altså din aktuelt oplevede profil. 
  • Et link du giver til dine elever i den konkrete klasse. Dette link sender eleverne til et spørgeskema indeholdende 32 spørgsmål om, hvordan de aktuelt oplever dig som klasseleder. 

Når både du og dine elever har besvaret spørgeskemaerne, udarbejder vi en QTI-rapport, som vi sender til din mail. 

Med licensen har du mulighed for at gennemføre testen i to klasser. Det kan være en god ide at lave testen i to klasser, hvor du selv mener, at dit samspil med eleverne er forskelligt. Testene kan gennemføres i klasserne når det passer dig. 

Har du ’kun’ valgt én klasse nu, udfylder du formularen med denne klasse og udfylder en gang mere, når du har valgt den anden klasse.

Du kan bruge QTI-rapporterne som afsæt for en udviklingsdialog med din pædagogiske leder. 

 

Se eksempel på en QTI-profil-rapport